Късмет с Марица   ОВЕН Посветете днешния ден на приятни дейности. За някои

...
Късмет с Марица
 
ОВЕН
Посветете днешния ден на приятни дейности. За някои
Коментари Харесай

Дъжд от пари за една зодия, друга купува нова кола

Късмет с " Марица "

 

ОВЕН

Посветете днешния ден на приятни действия. За някои те може да наподобяват безполезни, само че ще ви зарадват и вдъхновят. Ще получите положителни вести и ще зародят нови хрумвания. Виждате благоприятни условия и ще изградите проекти за бъдещето си. Отделете време и за отмора.

ТЕЛЕЦ

Денят е съвършен за действия, свързани с дома или започване на нещо ново. Неочаквани вести и оферти, както и непредвидени диалози, ще го създадат и забавен. Ще имате опция да научите нещо потребно и да получите добър съвет. Очаквайте сантиментална изненада. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще стартира добре. Новини и събития ще ви дадат мотив за наслада. Ще имате опция да коригирате неточности, направени по-рано. Веднага ще се почувствате доста по-свободни и по-уверени и ще имате предпочитание да предприемете нещо ново. Неочаквани посетители ще създадат вечерта ви прелестна.

РАК

Денят ще бъде забързан, кондензиран със събития и потребен. С възторг ще се захващате с нови неща. Ще съумеете да подкрепите близки или да помогнете на човек, оказал се в сложна обстановка. Ще получите непредвидени пари, само че не ги харчете незабавно, изключително за дреболии.

ЛЪВ

Ако имате значими неща за извършване, не ги отлагайте. Началото на деня ще е еднообразно положително, както за вдишване на нещо ново, по този начин и за довеждане докрай на нещо, върху което работите отдавна. Опитът ще ви помогне бързо да се справите със комплицираните задания. Слушайте вътрешен глас си и това ви донесе триумф. 

ДЕВА

Не бързайте през днешния ден. Сутринта ще е напрегната, което може да докара до недоразумения и спорове. Затова доста внимавайте с кого и какво говорите. Следобедът ще е по-спокоен и ще може да се заемете с нещо комплицирано, както и с действия, които изискват освен акуратност, само че и креативен метод. 

ВЕЗНИ

Денят надали ще ви донесе огромни промени. През първата половина, положителни вести и приятни диалози ще ви доставят наслаждение. Ще имате опция да обсъдите значим въпрос с човек, на чийто опит и познания имате доверие. С поддръжката му и положителните препоръки ще се почувствате доста по-уверени. 

СКОРПИОН

Интересен ден, носещ мотиви за наслада, промени към по-добро и ужасно въодушевление. Чувствате поддръжка за инициативността си и с готовност действате. Сутринта ще мине леко и прелестно, само че в следобедните часове не всички от вас ще съумеят да избегнат паниката. Вероятни са непланирани, само че приятни разноски.

СТРЕЛЕЦ 

Денят ще стартира със разногласия, от време на време много разгорещени. Но те ще се окажат потребни, тъй като ще ви оказват помощ да намерите отговори на доста въпроси и да вземете верни решения. Важно е да не се увличате с сериозни забележки и искания към другите. Можете да проведете всеки диалог по градивен метод. 

КОЗИРОГ

Не отлагайте значимите диалози. Този ден е най-подходящ за разискване на съществени въпроси и търсене на решение на проблем, който стои от дълго време. Добре разбирате какво се изисква от вас, без значение от информацията, с която разполагате. Успявате да извършите положително усещане на мнозина.

ВОДОЛЕЙ 

Тревожността при започване на деня мъчно ще може да бъде избегната, само че като цяло нещата ще вървят добре. Опитайте се да си поставяте реалистични цели, не чакайте и не изисквайте невъзможното от себе си или от другите. Това ще бъде задоволително, с цел да избегнете доста неприятни моменти. 

РИБИ

Днес бързо ще решите проблеми, които са озадачили другите. Собствените ви познания не постоянно ще са задоволителни за това, само че вие знаете с кого може да се консултирате и да задавате верните въпроси на хора, които ще ви оказват помощ. Денят е подобаващ за креативен действия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР